Cartofi crocanti cu crema de smanatana si salata de ardei copti

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 30 Mar 2016 | 2142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame cartofi
  • ulei pentru prajit
  • 40 ml smanatana
  • 200 grame ardei copti
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei de masline
  • 20 grame branza Feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti cu crema de smanatana si salata de ardei copti:

Se taie cartofii in batoane. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se adauga cartofii in ture si se prajesc pana devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie si se lasa la racit. Se transfera in pungi pentru congelator, se transfera in congelator si se lasa minim 30 de minute. 

Se incalzeste ulei la foc mare si se adauga cartofii in ture, cu grija. Se prajesc pana prind culoare. 

Se bate smantana cu ajutorul unui mixer pana formeaza creste tari. 

Se taie ardeii fasii si se amesteca cu usutroiul pisat, sare, piper, ulei si otet. 

Se impart cartofii intre doua farfurii si se servesc cu crema de smanatana, salata de ardei copti si presarati cu branza Feta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti cu crema de smanatana si salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar