Cartofi cu smantana la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2010 | 6371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi,
  • 1lingura de unt,
  • 4oua,
  • 100gr telemea,
  • 200gr smantana,
  • 150gr cascaval,
  • sare.
  • pt piure:
  • unt,
  • lapte,
  • sare.
  • pt tapetat:
  • pesmet
  • margarina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana la cuptor:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert.Cand sunt gata se face un piure din ei.


Se rade telemeaua.Se bat ouale cu smantana,branza rasa si un praf de sare.


Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in vas un strat gros de piure,se toarna o parte din compozitia facuta mai devreme,pui un alt strat de piure si din nou torni compozitia facuta cu smantana.


Razi cascavalul si il pui deasupra.Din lingura de unt pui din loc in loc peste cascaval.


Dai la cuptor pana se rumeneste.Se serveste cu snitel

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi cu smantana la cuptor 17156
retete culinare - Cartofi cu smantana la cuptor 17157
retete culinare - Cartofi cu smantana la cuptor 17159
retete culinare - Cartofi cu smantana la cuptor 17161
retete culinare - Cartofi cu smantana la cuptor 17162
retete culinare - Cartofi cu smantana la cuptor 17169
retete culinare - Cartofi cu smantana la cuptor 17171
retete culinare - Cartofi cu smantana la cuptor 17173

COMENTARII (14)

stemol 1

15.02.2010, 12:09

acum sunt in Oradea,am stat in Timisoara pana acum 3-4ani,in zona Plavat 2

stemol 1

15.02.2010, 12:20

A,mersi ptr raspunsul promp.
Daca nu sunt indiscret tu in ce zona stai?

ela 1

15.02.2010, 13:37

pe aproape,in Calea Sagului

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI