Cartofi cu smantana si cascaval la cuptor

de JulyCris in Mancaruri cu carne, 23 Mai 2014 | 18079 vizualizari

 

O reteta simpla si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 200 gr smantana
  • 3 oua
  • 100 gr sunca presata
  • branza,cascaval(cat vreti)
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar
  • sare,piper
  • unt pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana si cascaval la cuptor:

Curatam cartofii,ii spalam si-i taiem cuburi. Ii fierbem in apa cu delikat. Dupa ce s-au fiert,ii scurgem bine de apa. Intr-un vas Jena,uns cu unt punem cartofii. Umplutura o pregatim astfel: amestecam ouale cu sarea si piperul si le batem cateva secunde cu furculita sau cu mixerul. Adaugam smantana si omogenizam. Punem apoi sunca taiata bucatele mici si branza data pe razatoare. Adaugam faina si mararul tocat marunt. Amestecam totul si turnam peste cartofi. Deasupra radem cascavalul. Bagam la cuptor pana se rumeneste frumos,aproximativ 25-30 de minute.

TIPS-URI

1

Eu am pus mai mult unt,vreo 50 de grame. Dupa ce am uns vasul,restul l-am lasat pe fundul vasului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat si puree cu unt