Cartofi gratinati

de rivka in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2009 | 32652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 12 cartofi maricei
  • unt
  • cascaval ras
  • putin lapte
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Cartofii se spala si se fierb in coaja.

Se scurg de apa si se lasa sa se racesca sub capac.

Se unge o tava de cuptor cu unt, se aseaza un rand de cartofi taiati rondele, un rand de cascaval ras u rand din urmatorul amestec : se bate cu furculita 4 oua cu putin lapte, sare , piper dupa gust, etc ultimul rand fiind de cartofi si deasupra restul de cascaval ras si cateva felii subtiri de unt.

Se da tava la cuptor cca 30-35 minute la cca 200 grade pana cand cartofii sunt rumeniti frumos deasupra.

Am servit cu fripturica de pui cu morcovi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

luminita20_2006 1

15.11.2009, 21:23

Swanheart 1

15.11.2009, 22:32

Arata foarte bine!

iry-gabriela 1

02.06.2013, 14:01

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spirala umpluta cu spanac