Cartofi gratinati

de ana in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 13109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 200 gr branza de oaie
  • 2 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Fierbem in apa cu sare cartofii curatati ,dupa care ii asezam intr-o forma unsa cu ulei.Cartofii mai mari ii taiem in 3 sau 4.
Branza o dam pe razatoare ,o amestecam cu ouale batute ,cu smantana si asezonam cu sare si piper.Turnam peste cartofi si ii introducem la cuptor pentru 30 de minute (in cuptorul incins).Se servesc imediat cu castraveciori murati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

ana 1

05.07.2010, 08:11

Nadina asa este ,ca cei frantuzesti sunt !@Ina nu stiu mai cum ai ratat ,dar bine ca nu ai ratat detot.Multumesc!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.07.2010, 13:46

anuco ce poze faine ai inceput sa faci, bravo

ana 1

05.07.2010, 14:23

Dana multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu spanac si branza