Cartofi gratinati

de ana in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 10095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 200 gr branza de oaie
  • 2 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Fierbem in apa cu sare cartofii curatati ,dupa care ii asezam intr-o forma unsa cu ulei.Cartofii mai mari ii taiem in 3 sau 4.
Branza o dam pe razatoare ,o amestecam cu ouale batute ,cu smantana si asezonam cu sare si piper.Turnam peste cartofi si ii introducem la cuptor pentru 30 de minute (in cuptorul incins).Se servesc imediat cu castraveciori murati .

 

COMENTARII (11)

ana 1

05.07.2010, 08:11

Nadina asa este ,ca cei frantuzesti sunt !@Ina nu stiu mai cum ai ratat ,dar bine ca nu ai ratat detot.Multumesc!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.07.2010, 13:46

anuco ce poze faine ai inceput sa faci, bravo

ana 1

05.07.2010, 14:23

Dana multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L