Cartofi La Cuptor

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 2809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr cartofi,
  • 200 gr pesmet,
  • 100 gr seminte de susan,
  • piper, sare,
  • 2 linguri boia dulce,
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi La Cuptor:

Curatam cartofii si ai spalam ii taiem in bucati mai mari si ii punem intr-o cratita cu apa si putina sare la fiert pt 15 min.

Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii punem intr o farfurie si ii stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu sare si piper apoi ii dam prin amestecul de pesmet,susan si boia dupa care ii punem intr o tava de cuptor tapetata cu hirtie de copt si ii mai stropim un pic cu ulei .

Ii bagam la cuptor la 170 de grade pt. 30 min. Se servesc calzi.

TIPS-URI

1

Se pot servi calzi cu mujdei de usturoi, salata, peste, chiar ca si garnitura sunt minunati.!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi La Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi in crusta de malai