Cartofi la cuptor cu costita afumata

de Valyvalentyna in Porc, 14 Mai 2014 | 3323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi {eu am pus cartofi la punga pt. prajit},
  • 500 gr costita afumata fara os,
  • 1 pliculet boia de ardei dulce,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • 200 gr unt,
  • 250 gr bulion,
  • 2 cepe,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 cana apa calda.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu costita afumata:

Stropim tava cu ulei asezam un pat de cartofi presaram sare, piper si boia, usturoiul pisat. Taiem feliute costita si ceapa asezam printre cartofi mai adaugam daca e nevoie sare, piper, boia si usturoi mai stropim cu un pic de ulei. Taiem untul cubulete si il punem deasupra mai presaram si patrunjelul si bagam la cuptor la 180 grade pt. 15-20 min dupa care scoatem tava si turnam bulionul pe care l-am subtiat cu, cana de apa calda mai lasam 10 min la cuptor, dupa care se pot servi.

Pofta Buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi la cuptor cu costita afumata 319307
retete culinare - Cartofi la cuptor cu costita afumata 319308
retete culinare - Cartofi la cuptor cu costita afumata 319309
retete culinare - Cartofi la cuptor cu costita afumata 319310
retete culinare - Cartofi la cuptor cu costita afumata 319311

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

14.05.2014, 21:45

deyutzky 1

15.05.2014, 09:26

buni

dantes 1

15.05.2014, 09:29

foarte buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55