Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin

de baby_ktalyna in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 20654 vizualizari

 

-se pot face cu felii de bacon cu cascaval sau usturoi..ciuperci ..ardei....depinde de meniu

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari (lunguieti)
  • 100 gr unt
  • rozmarin uscat
  • sare,condiment pentru cartofi
  • 3 lunguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin:

Cartofii ii spal bine bine.. (eu prefer sa nu ii curat de coaja )apoi ii crestez(dar nu de tot),bag cate putin unt printre felii si condimentez cu sare,condiment  pentru cartofi si rozmarin.

Cartofii se coc inveliti in folie de aluminiu(untul se va topi) la 180-200 grade  pentru 30 de minute apoi se va desface folia  ,cartofii se vor unge cu ulei si se vor mai baga la cuptor pentru 20-30 minute pentru a se rumeni deasupra

TIPS-URI

1

acesti cartofi sunt perfecti langa friptura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

T I M E A 1

15.10.2013, 22:33

buni

Tabita _ 1

15.10.2013, 22:46

Cris2711 1

16.10.2013, 19:44

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu dovlecel si mozzarella