Cartofi nature trasi in unt cu ceapa caramelizata si marar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2013 | 5948 vizualizari

 

Am facut o combinatie delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lingura j&b
  • 1 lingura zahar
  • 1 ceapa alba
  • marar
  • sare.piper./ghimbir/boia dulce/vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi nature trasi in unt cu ceapa caramelizata si marar:

Cartofii se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.

Ceapa se taie feliute subtiri si se pune intr-o tigaie la calit in jumatate de compozite de unt,se adauga sare,piper si ghimbir.Se lasa cateva minute,dupa care adaugam j&b,si zaharul,se amesteca ,adaugam si boia dulce si se mai lasa putin sa se imnoaie ceapa.

Cartofii cand sunt gata se adauga intr-o tigaie mare,impreuna cu vegetasi piper si untul ramas.Adaugam si ceapa caramelizata si mararul tocat marunt.

Se mai lasa cateva minute pe foc dupa care se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi nature trasi in unt cu ceapa caramelizata si marar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin