Cartofi noi cu bacon

de MotanLaOale in Porc, 12 Iun 2014 | 9353 vizualizari

 

Buni este de vina ca a postat asa ceva, si am salinat, si a trebuit sa fac.

 

INGREDIENTE

  • 500-600g cartofi noi
  • 100g bacon
  • 100g ciolan afumat
  • 50g cascaval Delaco
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu bacon:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati potrivite.

Se pun la prajit in baie de ulei.

Baconul si ciolanul afumat se taie fasii si se pun la prajit cu o lingura de ulei in wook.

Se prajesc si se intorc pe toate partile.

Cand cartofii sunt aproape facuti se scot din baia de ulei, se scurg si se pun peste bacon in wook.

Se mai prajesc putin impreuna amestecandu-se prin miscarea wook-ului.

Se sareaza si pipereaza dupa gust.

La final se rade cascaval pe deasupra.

Este foarte bun cu usturoi nou.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Cartofii se pot praji si direct in wook si vor issi mai moi, nu asa crocanti ca in baie de ulei.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325889
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325890
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325892
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325893
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325894
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325895
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325896
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325897
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325898
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325899
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325900
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325901
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325903
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325904
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 325905

COMENTARII (41)

MotanLaOale 1

13.06.2014, 18:08

laura_n 1

16.06.2014, 15:50

esti banat, Motanele, atat de banat (((((((

MotanLaOale 1

16.06.2014, 16:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21