Cartofi noi cu rozmarin

de Rahela Velicu in Retete Delikat, 7 Iun 2018 | 1875 vizualizari

 

Cartofii noi sunt atat de gustosi facuti la cuptor si aromatizati cu rozmarin. De data asta am folosit rozmarin uscat de la DELIKAT.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi mici spre medii
  • 2 catei de usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • 2 linguri de rozmarin uscat de la DELIKAT
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu rozmarin:

Mai intai razuim coaja cartofilor cu un cutit, ii spalam bine si ii punem intr-un bol. Adaugam uleiul, rozmarinul, sare, piper si ardei boia si amestecam bine.

Transferam cartofii intr-un vas de yenna, punem si usturoiul curatat de coaja si ii dam la cuptor pentru 45-50 de minute. 

Cand sunt gata, presaram marar verde tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cartofii trebuie sa fie cat mai micuti, daca sunt mai mari, atunci ii taiati in doua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu lamaie la cuptor