Cartofi piure cu snitel cu susan

de - TABITA - in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 2756 vizualizari

 

Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1-1.5 kg cartofi
  • 150 ml lapte cald
  • 4 felii de carne pentru snitele
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 150 g susan
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi piure cu snitel cu susan:

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se adauga laptele cald si se paseaza pana rezulta un piure.

Feliile de snitel se bat usor pe ambele parti cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Ouale se bat bine.

Intr-o farfurie punem pesmet, iar in alta susan.

Se trec snitelele prin ou, pesmet, iar ou si apoi susan.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se pun snitelele sa se prajeasca la foc mediu pentru 5-10 minute pe ambele parti.

Apoi se scot pe un servetel ca sa se absoarba grasimea.

Se aseaza pe farfurie si se servesc cu cartofii piure.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu salata sau cu muraturi.

RETETA IN IMAGINI

Cartofi piure cu snitel cu susan-0
Cartofi piure cu snitel cu susan-1
Cartofi piure cu snitel cu susan-2
Cartofi piure cu snitel cu susan-3
Cartofi piure cu snitel cu susan-4
Cartofi piure cu snitel cu susan-5
Cartofi piure cu snitel cu susan-6
Cartofi piure cu snitel cu susan-7
Cartofi piure cu snitel cu susan-8
Cartofi piure cu snitel cu susan-9
Cartofi piure cu snitel cu susan-10
Cartofi piure cu snitel cu susan-11

COMENTARII (31)

- TABITA - 1

03.11.2013, 12:51

diaconta 1

03.11.2013, 20:40

mancare adevarata

- TABITA - 1

03.11.2013, 21:16

Da, asa-i Dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20