Cartofi taranesti!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2011 | 32026 vizualizari

 

Cartofii noi sunt in voga! O mancare rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • cartofi 1000 gr.
  • ceapa 300 gr.
  • bacon 250 gr.
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti!:

Cartofii se curata si taie ca pentru prajit. Se stropesc cu ulei, se asezoneza cu sare si piper. Se  pun in tava si se dau la cuptor ptr cca. 20 de minute. Intre timp se curata ceapa, se taie rondele si se pune la calit in putin ulei. Baconul se taie bucatele  marunte si se adauga la ceapa calita. Se lasa sa se rumeneasca usor impreuna. Compozitia de ceapa si bacon se rastoarna peste cartofi si se mai lasa la cuptor cca. 5 minute, ca sa se imbine aromele. Cartofii se servesc simplii sau insostiti de o salata proaspata de vara. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci