Cartofi umpluti cu carne tocata

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 6935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 cartofi mari
  • 500 g carne tocata amestec vitel si porc
  • 2 legaturi leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei capia
  • 250 g smantana
  • 50 g unt
  • 200 g ketchup de casa
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu carne tocata:

Curatam cartofii, ii taiem pe jumatate si le scoatem miezul cu un cutit. Ii punem la fiert in apa cu sare si ii fierbem circa 8-10 minute, sa fie facuti pe jumatate. Intre timp tocam marunt ceapa verde,leurda si ardeiul. Amestecam carnea tocata cu legumele, saram si piperam dupa gust.

Umplem cartofii, scursi si raciti, cu amestecul de carne tocata si ii asezam intr-o oala inalta. Amestecam smantana cu untul topit si turnam peste cartofi. Subtiem ketcup-ul cu putina apa si turnam si acest sos peste cartofi. Presaram oregano si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru circa 30-40 de minute. Servim cu salata verde si leurda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos de rosii