Cascaval marinat

de ala_oancea in Conserve, 19 Oct 2009 | 2569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline
  • cascaval
  • rosii cherry
  • usturoi
  • ardei iute
  • boabe de piper
  • rozmarin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval marinat:

Se aseaza cateva cubulete de cascaval in borcan, se adauga catei de usturoi taiati in doua, cateva boabe de piper si rozmarin uscat,
rosii cherry taiate in 4, si ardei iute, dupa care se repete operatiunea pana se umple borcaul. La sfarsit se toarna ulei de masline.
Se lasa borcanul afara veo 2-3 zile, dupa care se tine la frigider.

 

RETETA IN IMAGINI

Cascaval marinat-0
Cascaval marinat-1

COMENTARII (8)

Adinuta 1

21.10.2009, 02:11

e tarziu si eu cu ochii semi-inchisi de somn inca iti citesc blogul am intrat din curiozitate si acum cred ca mi-e foame si pofta (nu neaparat in aceasta ordine ) cred ca o sa visez numai mancare ideea e ca am ramas foarte, foarte impresionata: de retete, fotografii, idei, tot tare bun!!

ala_oancea 1

21.10.2009, 11:29

Adinuta, iti multumesc frumos pentru aprecieri Am facut deja o pasiune din a gati si postez cam tot ce prepar. Gatesc zilnic (seara ... ) asa ca majoritatea retetelor se fac destul de usor si rapid. Te mai astept pe la mine

Michelle 1

03.11.2009, 23:16

minunat..mmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41