Castronele din foietaj

de aziz in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 4001 vizualizari

 

diseara ai mei ,,pitici ,,vor petrecere in pijama deci sa vedeti ce mi-a trecut prin cap...

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foetaj
  • o cutie compot de fructe asortate
  • 500 gr ficatei de pasare
  • usturoi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare piper
  • supa instant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castronele din foietaj:

se intinde foaia de aluat pe o tava pentru cupcake,se inteapa cu furculita si se da la cuptor pentru 20 minute la temperatura de 180 grade.intre timp pregatim ficateii,calim ceapa si usturoiul adaugam ficateii potrivin de sare si piper si putin supa instant;la urma presaram patrunjelul.cind foaia este coapta se taie cu cutitul usurel sa nu o crapam, si punem in fiecare castronel de foetaj ficateii sau compot de fructe .eu am facut doua foi si au iesit 6 pentru ficatei si 6 pentru compot.se umplu inainte de servire.ficateii se pot servi de adulti cu sos chilly.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castronele din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

aziz 1

11.11.2010, 17:34

merci fetelor, da ce mai asteptati... va rog serviti

aziz 1

11.11.2010, 17:36

doamna postavaru le doriti cu aperitiv sau cu complot

Rocsi 1

11.11.2010, 18:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ficatei