Catina -comoara din camara mea

de mihaelar63 in Conserve, 17 Ian 2011 | 12249 vizualizari

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

17.01.2011, 02:57

Eluta te-am vazut

Sidy 1

17.01.2011, 07:11

Fructele de catina se utilizeaza in hipo si avitaminoza, anemie, arterite, reumatism, arterioscleroza, diaree, infectii oculare, tuberculoza, Parkinson, urticarie, ulcer, hepatita cronica si epidemica, ciroza.

Ea poate fi folosita si concomitent cu administrarea de citostatice
De asemenea, se mai foloseste in alcoolism, anemii, astenie si stres. Se utilizeaza si in geriatrie cu rezultate spectaculoase. Se pot trata si afectiunile oftalmologice, coronariene, hipertensiunea arteriala si gingivitele.
Catina este si un foarte bun antiinflamator si inhiba pofta de mancare in cazul unor tratamente ale obezitatii.
Si noi folosim catina potocalie...asta se gaseste in zona noastra....

aziz 1

17.01.2011, 07:30

adevarata comoara

RuxyRux 1

17.01.2011, 07:47

E o minunatie , un izvor de sanatate!

MotanLaOale 1

17.01.2011, 08:13

sanatate curata

Mitinita 1

17.01.2011, 09:29

am vazut si eu prin piata,dar nu stiam ca e asa de buna

LUK 1

17.01.2011, 10:06

E bine de stiut..

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:09

Aziz si la propriu si la figurat

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:10

Ruxy asa este un izvor generos de sanatate

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:12

Mitinita si eu stiu doar de vreo 2 ani despre catina

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:13

Luk este deosebit de utila si piticilor

mihaelar63 1

17.01.2011, 11:16

SIdy , iti multumesc mult de completare eu am fost prea comoda sa scriu Sper ca bucatarasii care nu cunosteau catina au devenit curiosi

La Ancuta 1

17.01.2011, 11:56

am folosit si eu cand eram insarcinata

mihaelar63 1

17.01.2011, 12:17

Ancuta este aproape de noi , trebuie doar sa intindem mana

MIUTA 1

17.01.2011, 12:42

Super sanatate curata

kamy 1

17.01.2011, 18:49

da prin fierbere nu-si pierde din proprietati?
eu asa am auzit...la anul vreau sa-mi pun si eu dar amestecate asa crude cu miere am inteles ca se tine f bine in frigider

mihaelar63 1

17.01.2011, 18:54

Miuta , sanatate in stare pura

mihaelar63 1

17.01.2011, 18:57

Kami orice fruct e mai benefic pentru sanatate proaspat , neintervenit termic .
Aveam nevoie de loc in congelator si asa mi-a venit ideea sa tranform in gem .

adriana_bobu 1

17.01.2011, 23:15

alinutzika 1

02.08.2011, 00:33

interesanta dulceata ta....imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune