Ceafa de porc cu legume chinezesti

de ralu_ca in Porc, 16 Noi 2013 | 3791 vizualizari

 

atat de rapid de "executat"

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ceafa porc
  • 1 punga legume chinezesti
  • 1 pahar vin alb
  • ketchup picant
  • usturoi
  • 2 pahare apa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu legume chinezesti:

Ceafa de porc a fost preparata la gratar cu 1 zi inainte. Si pentru ca mi-a ramas, am hotarat sa fac altceva cu ea. Am taiat-o felii subtiri si am calit-o in putin ulei, am adaugat apa si vin si am lasat sa se fragezeasca. Apoi legumele, alaturi de ketcup-ul si usturoiul taiat feliute. In 15 minute totul a fost gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Platou taranesc