Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Feliile de carne le spalam bine cu apa rece, le stergem si le condimentam cu sare, piper si boia dulce. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins si adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, calim cca. 2 minute, apoi asezam feliile de carne, le lasam pe fiecare parte 5-7 minute dupa care adaugam berea, bulionul, busuiocul, oregano si foaia de dafin, amestecam putin toate ingredientele si adaugam si o cescuta de apa, apoi punem capacul si lasam la fiert, la foc mic cca.45 minute, dupa care le intoarcem si mai lasam un sfert de ora. Obtinem o carne foarte frageda, aromata si gustoasa! Noi am servit cu cartofi cuburi prajiti la tigaie si salata de varza!
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult