Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului

de MIUTA in Porc, 20 Mar 2011 | 5373 vizualizari

 

In weekendul trecut am fost cu familia la Intorsura Buzaului la niste prieteni dragi.De fiecare data familia Hosu pe langa multele bunatati delicioase cu care ne asteapta ne face un gratar delicios pe care nu-l uiti niciodata.La aceasta delicatesa eu nu am participat decat la papat,meritul il are Ani si Sorin sotul ei.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 
  • carnati de porc proaspeti
  • condimente
  • cartofi
  • usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului:

Se bate putin ceafa cu ciocanul de snitele.

Se condimenteaza cu condiment pentru gratar,sare si piper.

Se frig pe gratarul incins si pe masura ce se patrund si se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun intr-o cratita acoperita.

La fel se face si cu carnatii.

Ceafa si carnatii se servesc cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

rivka 1

22.05.2011, 19:27

ce poze dragute mi s-a facut dintr-o data foame

MIUTA 1

22.05.2011, 19:32

Rivka draga s-au mancat de mult,au ramas doar pozele

rivka 1

22.05.2011, 19:34

ar fii bine sa nu ma mai uit pe aici ca nu am chefvsa mai gatesc nimic azi, spal, strang etc.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai