Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului

de MIUTA in Porc, 20 Mar 2011 | 2422 vizualizari

 

In weekendul trecut am fost cu familia la Intorsura Buzaului la niste prieteni dragi.De fiecare data familia Hosu pe langa multele bunatati delicioase cu care ne asteapta ne face un gratar delicios pe care nu-l uiti niciodata.La aceasta delicatesa eu nu am participat decat la papat,meritul il are Ani si Sorin sotul ei.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 
  • carnati de porc proaspeti
  • condimente
  • cartofi
  • usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului:

Se bate putin ceafa cu ciocanul de snitele.

Se condimenteaza cu condiment pentru gratar,sare si piper.

Se frig pe gratarul incins si pe masura ce se patrund si se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun intr-o cratita acoperita.

La fel se face si cu carnatii.

Ceafa si carnatii se servesc cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi.

 

RETETA IN IMAGINI

Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-0
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-1
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-2
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-3
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-4
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-5
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-6
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-7
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-8
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-9
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-10
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-11
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-12
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-13
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului-14

COMENTARII (22)

rivka 1

22.05.2011, 19:27

ce poze dragute mi s-a facut dintr-o data foame

MIUTA 1

22.05.2011, 19:32

Rivka draga s-au mancat de mult,au ramas doar pozele

rivka 1

22.05.2011, 19:34

ar fii bine sa nu ma mai uit pe aici ca nu am chefvsa mai gatesc nimic azi, spal, strang etc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41