Ceai caramel

de LUK in Cocktail, 23 Ian 2011 | 2383 vizualizari

 

Un gust dulce acrisor...

 

INGREDIENTE

  • o lingura cu varf de zahar tos
  • 400ml apa
  • 2-3 picaturi esenta de rom
  • suc de lamaie proaspata dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceai caramel:

 Se caramelizeaza zaharul cu grija sa nu se arda(ii da ceaiului un gust amarui..).Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga apa.Lasam sa fiarba pana cand se omogenizeaza apa cu zaharul.Luam de pe foc si asteptam sa se raceasca putin.Cand e caldut adaugam romul si stoarcem putina lamaie(dupa gust)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ceai caramel 80025
retete culinare - Ceai caramel 80026
retete culinare - Ceai caramel 80027

COMENTARII (17)

LUK 1

31.01.2011, 15:33

Adina si pt mine e tot un ceai din copilarie..alaturi de ceaiul de menta culeasa de mana mea si apoi uscata..ce vremuri

elena1988 1

10.02.2011, 15:49

LUK 1

10.02.2011, 16:32

Elena

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S