Cel mai BUN sandvis cald

de Zamfira in Sandvisuri, 22 Oct 2012 | 2205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chifla
  • sunca
  • cascaval Delaco De Familie
  • rondele ardei iute
  • ou (crud)
  • castravete murat
  • patrunjel verde
  • ardei rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cel mai BUN sandvis cald:

Taiem capacelul chiflei si o scobim. Umplem chifla cu bucati mici de sunca, rondele ardei iute, feliute de castravete murat, cascaval Delaco De Familie razuit iar deasupra cu mare grija spargem un ou. Presaram sare si piper dupa gust. Ornam cu bucatele de ardei rosu iar in final cu o frunza de patrunjel verde. Dam chifla umpluta la cuptorul incins pentru 15-20 minute, pana cand albusul oului este bine facut (un albus identic cu cel de la ochiuri). 

 

RETETA IN IMAGINI

Cel mai BUN sandvis cald-0
Cel mai BUN sandvis cald-1
Cel mai BUN sandvis cald-2
Cel mai BUN sandvis cald-3
Cel mai BUN sandvis cald-4
Cel mai BUN sandvis cald-5
Cel mai BUN sandvis cald-6

COMENTARII (20)

dobrezaira

dobrezaira 1

23.10.2012, 11:22

trebuie sa-l fac si eu, prea imi face cu ochiul

twilight7

twilight7 1

24.10.2012, 19:24

cu siguranza foarte bun!!!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

02.05.2013, 22:34

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!