Cerculete spiralate

de aziz in Prajituri, 2 Ian 2011 | 1382 vizualizari

 

sint superbi si de efect

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un pachet margarina
  • 2 cani zahar pudra
  • un praf sare
  • esenta de vanilie cam 2 linguri
  • 5 linguri cacao
  • 6 linguri nessquik
  • un virf de cutit bicarbonat stins cu otet
  • o ceasca cocos
  • zahar vanilinat pudra  
  • faina pentru prajituri cit cuprinde(500 gr-600gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cerculete spiralate:

preparam un aluat din urmatoarele ingrediente:oua ,margarina, zahar pudra, sare ,esenta de vanilie bicarbonat si faina.

framintam pina obtinem un aluat elastic si nelipicios.

impartim aluatul in doua parti egale .

o parte o amestecam cu cocos iar cealalta parte cu cacao si nessquik.

invelim in folie si lasam sa se odihneasca cam 30 minute, apoi intindem foi din aluatul alb si cel cu cacao le supraspunem si rulam ca foaia pt rulada.

taiem cu cutitul felii groase cam de un centimetru pe care le presam cu fundul unui pahar sau pur si simplu cu sucitorul.

se pun in tava si dam la cuptor 150 grade cam 10 minute nu se rumenesc.

 

RETETA IN IMAGINI

Cerculete spiralate-0
Cerculete spiralate-1
Cerculete spiralate-2
Cerculete spiralate-3

COMENTARII (21)

vanilla 1

03.01.2011, 15:23

cu asa ceva l-ai asteptat cred ca pe mos

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:24

bune

aziz 1

04.01.2011, 11:29

pina a venit mosul au fost altiii mai mincaciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04