Cerculete spiralate

de aziz in Prajituri, 2 Ian 2011 | 3746 vizualizari

 

sint superbi si de efect

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un pachet margarina
  • 2 cani zahar pudra
  • un praf sare
  • esenta de vanilie cam 2 linguri
  • 5 linguri cacao
  • 6 linguri nessquik
  • un virf de cutit bicarbonat stins cu otet
  • o ceasca cocos
  • zahar vanilinat pudra  
  • faina pentru prajituri cit cuprinde(500 gr-600gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cerculete spiralate:

preparam un aluat din urmatoarele ingrediente:oua ,margarina, zahar pudra, sare ,esenta de vanilie bicarbonat si faina.

framintam pina obtinem un aluat elastic si nelipicios.

impartim aluatul in doua parti egale .

o parte o amestecam cu cocos iar cealalta parte cu cacao si nessquik.

invelim in folie si lasam sa se odihneasca cam 30 minute, apoi intindem foi din aluatul alb si cel cu cacao le supraspunem si rulam ca foaia pt rulada.

taiem cu cutitul felii groase cam de un centimetru pe care le presam cu fundul unui pahar sau pur si simplu cu sucitorul.

se pun in tava si dam la cuptor 150 grade cam 10 minute nu se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cerculete spiralate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

vanilla 1

03.01.2011, 15:23

cu asa ceva l-ai asteptat cred ca pe mos

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:24

bune

aziz 1

04.01.2011, 11:29

pina a venit mosul au fost altiii mai mincaciosi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema