Chec aperitiv

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2012 | 3098 vizualizari

 

am facut reteta lui dakris,doar ca nu am pus masline si marar:D e delicios,sa-l incercati si voi

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g faina alba
  • 3 linguri ulei
  • 150 grame telemea
  • 300 g sunca praga
  • 1 ardei mare rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se bat ouale bine, se adauga putina sare si putin piper. Punem uleiul, praful de copt si faina. Se amesteca bine.

Intr-un castron se pune telemeaua rasa pe razatoarea mare, ardeiul  si sunca se taie cubulete. Se amesteca totul impreuna cu compozitia. Se pregateste o tava de copt, se pune hartie pentru copt si se adauga compozitia, se da la cuptor 40-45 minute, se mai verifica intre timp cu o scobitoare(daca nu se ia compozitie pe scobitoare este facut).

Se lasa sa se raceasca 1-2 ore si se poate servi

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 173037
retete culinare - Chec aperitiv 173038
retete culinare - Chec aperitiv 173039
retete culinare - Chec aperitiv 173040
retete culinare - Chec aperitiv 173041

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

08.08.2012, 23:31

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 18:01

Bya Ralu 1

12.08.2012, 16:43

gabytza

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55