Chec aperitiv

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2013 | 11744 vizualizari

 

Reteta mi-a dat-o fica mea cea mica la ea am si mincat si este bunaciune de bunaciune si da bine si pe farfurie ..

 

INGREDIENTE

  • 100 gr salam sasesc
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr salam de vara
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • citeva masline
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 1/2 praf copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se toaca marunt, marunt  toate ingredientele : salamurile ,cascavalul(se rade ),ceapa, ardeiul cit se poate  de marunt .

Intre timp separam ouale, albusul de galbenus  ,apoi se bate  bine  albusul cu putina  sare  ,se bate bine ,bine apoi adaugam galbenusurile pe rind  si faina in ploaie .

Amestecam cu o spatula de sus in  jos  pina se omogenizeaza ,dupa care incorporam si salamul ,cascavalul ceapa ,ardeiul ,maslinele (taiate in prealabil ). Intr-o tava  de chec unsa si tapetata  cu hirtie  de copt  punem compozitia  si dam la  cuptorul incins in prealabil lasam la 180 grade pina  se rumeneste .

Lasam sa se raceasca apoi feliem si se poate servi

Un aperitiv de nota,  10  mie mi-a placut tare  mult  .

 

TIPS-URI

1

Impresionati cu siguranta musafiri

2

Il puteti servi si la micul dejun cu un iaurtel linga

COMENTARII (33)

babi5 1

27.05.2013, 21:06

Da sa nu eziti diaconta in al face se face repede si este satios si foarte ,foarte gustos >. si eu am avut retineri in al face dar de acuma o sa-l fac cit de des am sa pot ..

diaconta 1

27.05.2013, 21:14

am si eu o reteta pe care o fac foarte des

babi5 1

28.05.2013, 07:29

Ma uit sa vad si o execut si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04