Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval

de rodica_m in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 9453 vizualizari

 

In sfarsit acasa...alaturi de mama e mai simplu de gatit, adica orice e mai simplu....
Acest chec aperitiv pot spune ca este o mica inventie a noastra...foarte reusita de altfel.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr dovlecel ras
  • 200 gr cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • 200 gr gris
  • 100 gr faina
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 2 felii de paine de secara
  • sare, piper
  • 1 plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval:

Dovlecelul se curata de coaja, se rade prin razatoarea mare.se sareaza si dupa ce a lasat apa se scurge.

Se adauga cascavalul ras, ouale, uleiul, grisul, faina cernuta, fulgii de ovaz. Se omogenizeaza totul, se condimenteaza dupa gust, se adauga si praful de copt.

Noi am pus si 2 felii de paine neagra taiate in cubulete. Puteti pune sau nu, dupa preferinta.

Se tapeteaza tava cu ulei si faina se toarna compozitia. Se da la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru maxim 1 ora.

se scoate din tava dupa ce s-a racit.

Pofta buna!! 

 

TIPS-URI

1

In compozitie se pot pune si cubulete de sunca.

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval-0
Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval-1
Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval-2
Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval-3

COMENTARII (17)

rodica_m 1

13.07.2011, 22:42

daaa..bunica....nimic nu se compara...acasa e acasa...

mena29 1

14.07.2011, 08:12

susu 1

21.07.2011, 05:21

Ce bine arata, ce culoare frumoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04