Chec aperitiv Gustos

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2010 | 3756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 150 k ceafa afumata
  • 150 g bacon
  • 200 g telemea
  • 5 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 cutie ciuperci
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv Gustos:

Cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. Mezelurile si telemeua se taie cubulete si de pune la prajit baconul.
Dupa ce au fiert cartofii se scurge apa de pe ei si se lasa la racit.Cind sunt reci se sfarma si se amesteca mine cu mixerul impreuna cu doua oua, sare, piper si putin ulei.
1/2 din compozitie se intinde intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt iar peste ea se rastoarna compozitia formata din amestecul mezelurilor cu branza , doua oua, ciupercile taiate ,ardeii grasi ,sare, piper si patrunjel verde.Se acopera cu cealalta 1/2 de pasta din cartofi. Un ou se bate bine si se intinde peste chec. Se pun trei feliute de rosii si citeva de ardei verde deasupra si se da la cuptor la copt pina face o crusta maronie deasupra.
Se lasa sa se raceasca , apoi se taie felii...

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv Gustos 48154
retete culinare - Chec aperitiv Gustos 48155
retete culinare - Chec aperitiv Gustos 48156
retete culinare - Chec aperitiv Gustos 48157
retete culinare - Chec aperitiv Gustos 48158
retete culinare - Chec aperitiv Gustos 48159
retete culinare - Chec aperitiv Gustos 48160
retete culinare - Chec aperitiv Gustos 48161
retete culinare - Chec aperitiv Gustos 48162

COMENTARII (7)

Julie 1

28.08.2010, 12:37

Si eu vreau!

mena29 1

28.08.2010, 15:22

Si eu

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 18:04

excelent arata draga Sidy.............pot sa ma servesc cu o feliuta?...........

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55