Chec aperitiv multicolor

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 52068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g bacon afumat
  • 2 carnati extra
  • 9 oua
  • 200 g cascaval
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g smantana
  • 100 g unt
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 9 linguri faina
  • 1 plic de praf de copt
  • sare foarte putina deoarece isi trage de la cascaval
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv multicolor:

Carnatii se taie cubulete mici si se rumenesc impreuna cu baconul putin in 50 g de unt.

Ceapa se taie marunt si se caleste in untul in care s-a rumenit baconul si carnatii.

Ciuperculete se toaca marunt si se calesc in 50 g de unt.

Cascavalul se rade.

Se taie cubulete ardeii.

Se bat ouale spuma, apoi se adauga smantana treptat, uleiul pana se omogenizeaza. Se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza in ploaie in compozitia de oua.

Se adauga in compozitie toate ingredientele de mai sus (cascavalul se adauga ultimul) si se potriveste de sare si piper.

Se toarna compozitia in formele de chec (eu am avut 2 forme de chec) care au fost unse cu unt si tapetate cu faina si se da la cuptorul preincalzit la 200 C pentru 40-45 minute.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164390
retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164391
retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164392
retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164393
retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164394
retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164395
retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164396
retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164397
retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164398
retete culinare - Chec aperitiv  multicolor 164399

COMENTARII (28)

roxana_simona 1

11.06.2013, 00:11

nuti28 1

23.03.2014, 11:06

foarte bine arata si ii simplu de facut

Alinutza80 1

25.03.2014, 21:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D