Chec bicolor

de Catalina L in Dulciuri, 15 Apr 2016 | 720 vizualizari

 

Un dulce rapid, preferat de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 1 iaurt
  • 125 g de zahăr
  • 3 masuri de făină (folositi paharul de iaurt)
  • 60 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 linguri de Nuttela sau alta crema de ciocolata
  • pepite de ciocolata albe si negre
  • vanilie pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Intr-un bol se bat ouale, se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.

Puneți iaurtul, untul moale și  amestecati bine.

Se adauga faina si praful de copt și se amestecă bine.

Se imparte preparatul obtinut în 2.

In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de  ciocolata.

Se amestecă fiecare preparat.

Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele  2 preparate alternand culorile .

Se da la cuptor timp de 40-45 minute.

Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.

Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill. Taiati felii si serviti.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec bicolor 438485
retete culinare - Chec bicolor 438486
retete culinare - Chec bicolor 438487
retete culinare - Chec bicolor 438488
retete culinare - Chec bicolor 438489
retete culinare - Chec bicolor 438490
retete culinare - Chec bicolor 438491
retete culinare - Chec bicolor 438492

COMENTARII (21)

Catalina L 1

16.04.2016, 11:33

multumesc la toti, f usor de facut

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 08:27

bun, bun!

mirela0911 1

18.04.2016, 20:55

Ce bun e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D