Chec bicolor

de Catalina L in Dulciuri, 15 Apr 2016 | 2598 vizualizari

 

Un dulce rapid, preferat de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 1 iaurt
  • 125 g de zahăr
  • 3 masuri de făină (folositi paharul de iaurt)
  • 60 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 linguri de Nuttela sau alta crema de ciocolata
  • pepite de ciocolata albe si negre
  • vanilie pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Intr-un bol se bat ouale, se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.

Puneți iaurtul, untul moale și  amestecati bine.

Se adauga faina si praful de copt și se amestecă bine.

Se imparte preparatul obtinut în 2.

In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de  ciocolata.

Se amestecă fiecare preparat.

Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele  2 preparate alternand culorile .

Se da la cuptor timp de 40-45 minute.

Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.

Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill. Taiati felii si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Catalina L 1

16.04.2016, 11:33

multumesc la toti, f usor de facut

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 08:27

bun, bun!

mirela0911 1

18.04.2016, 20:55

Ce bun e!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor