Multumesc! Eu sunt mare fan checuri, mai ales alea care se fac rapid si asta chiar are o aroma deosebita. Banuiesc ca s-a mai putea adauga si stafide, daca va plac.
da este super , oare merge si stafide in el? ca am o punga de stafide in sertar.
l-as incerca si eu dar nu chiar acuma ca mai am tort de ieri si inghetata.
in orice caz reteta mi-am copiat-o de mana deja in carnetelul meu
Corina da, asa e, nu are praf de copt. Dar cu cat il freci mai mult aluatul cu mixerul, cu atat creste mai mult la copt.
Scrisesem asta si la Tips, dar nu stiu de ce nu a aparut.
Ah! Ok. Eu l-am facut dar am pus si putin praf de copt in el... imi era ca n-o sa cresca Oricum ms ptr reteta, foarte simpla si rapida! Si la sotul i-a placut!
Vreau sa fac si eu azi dar nu stiu ce fel de branza sa cumpar.Din cate stiu eu Almette e cu verdeata sau ceapa si nu se potriveste cu zahar cred.., de care sa cumpar?exista ceva almette dulce?
Ioana, exista Almette si cu smantana, ce se potriveste foarte bine la prajituri. Chiar si la creme de prajituri.
Poti folosi si crema de branza Philadelphia (simpla) sau chiar branza de vaci simpla (grasa si cremoasa, de preferat). Eu am incercat varianta din urma, cu branza de vaci si a iesit foarte buna.