Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100

de amalia01 in Prajituri, 3 Noi 2013 | 7818 vizualizari

 

M-am gandit ca este un moment ce trebuie aniversat cu o reteta pe masura...si cum imi plac dulciurile, am pastrat desertul...Sper sa va placa,deoarece crema de branza cu frisca este savuroasa in combinatie cu ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 20 linguri de faina
  • 24 linguri de lapte
  • 20 linguri de ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 linguri de ciocolata rasa
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100:

 Freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul;

Adaugi uleiul,apoi laptele;

Adaugi faina si apoi zaharul vanilat;

Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;

Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;

In cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;

Dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);

Cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;

Intre timp bati frisca impreuna cu branza;

Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;

Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.

 

RETETA IN IMAGINI

Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100-0
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100-1
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100-2
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100-3
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100-4
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100-5
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100-6
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100-7

COMENTARII (18)

Toamna07

Toamna07 1

04.11.2013, 13:18

Ce bine arata!

mihaelam90

mihaelam90 1

19.11.2013, 17:51

Super buna <3

babi5

babi5 1

07.11.2014, 10:08

R

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!