Chec cu struguri

de cristinutanicolita in Dulciuri, 13 Sep 2015 | 710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 16 lg zahar
  • 16 lg ulei
  • 16 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lg cacao
  • un praf de sare
  • struguri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu struguri:

Separam ouăle. Albușul îl batem spuma cu un praf sare. Adăugăm treptat zaharul și mixam bine pana ce acesta din urma se topește. Faina o amestecam cu praful de copt și o adăugăm treptat amestecând cu o spatula de jos în sus. 

Oprim 2 lg de aluat pe care îl amestecam cu cacao. 

Tapetam 2 tăvi de chec cu hârtie de copt, punem compoziția galbena, turnam ușor și pe cea de cacao. 

Struguri îi trecem prin faina și îi punem deasupra. 

Băgăm tăvile în cuptorul preîncălzit. cca 45 min.

Poftă buna! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu struguri 400550
retete culinare - Chec cu struguri 400551
retete culinare - Chec cu struguri 400552
retete culinare - Chec cu struguri 400554
retete culinare - Chec cu struguri 400555
retete culinare - Chec cu struguri 400556
retete culinare - Chec cu struguri 400557
retete culinare - Chec cu struguri 400558
retete culinare - Chec cu struguri 400559

COMENTARII (16)

deyutzky 1

14.09.2015, 01:05

Corinuta 1

14.09.2015, 11:17

tare frumos e!

noiinbucatarie 1

29.03.2016, 13:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21