Chec de post

de adry88 in Prajituri, 6 Sep 2012 | 3554 vizualizari

 

sursa: ionela

 

INGREDIENTE

  • 1,1/2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • 1,1/2 cani apa minerala
  • 5 linguri cacao
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri dulceata de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Mixam uleiul, apa si zaharul pana se dizolva, adaugam restul de ingrediente (eu am adaugat cacao la sfarsit,am oprit 4 linguri de compozitie alba)

Turnam compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, am adaugat in mijloc compozitia alba care am oprit-o si am dat la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec de post 176376
retete culinare - Chec de post 176377

COMENTARII (14)

merisor 1

06.09.2012, 20:26

arata apetisant chiar si de post!!

adry88 1

06.09.2012, 22:29

multumesc tuturor

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L