Chec din albusuri cu cirese si migdale

de mirela0911 in Prajituri, 8 Noi 2012 | 883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 lg zahar
  • 6 lg ulei
  • 6 lg faina
  • cirese fara samburi
  • migdale felii
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu cirese si migdale:

Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul, batand bine dupa fiecare, apoi uleiul. Faina se toarna in ploaie si se amesteca usor de jos in sus. La final se pun ciresele scurse de zeama (eu am avut din congelator) si feliile de migdale. Se amesteca usor si se toarna in tava unsa si tapetata. 

Se da la cuptor pt 30-35 min la 180 de grade (se face testul cu scobitoarea). Se lasa la racit dupa care se taie felii si se serveste. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Chec din albusuri cu cirese si migdale-0
Chec din albusuri cu cirese si migdale-1
Chec din albusuri cu cirese si migdale-2
Chec din albusuri cu cirese si migdale-3
Chec din albusuri cu cirese si migdale-4
Chec din albusuri cu cirese si migdale-5

COMENTARII (16)

Sim0na 1

09.11.2012, 21:51

O bunatate!!!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:19

Zamfira 1

20.12.2012, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20