Delicii de nuca de cocos

de cristeena20 in Prajituri, 19 Oct 2014 | 1735 vizualizari

 

Nu o sa va vina sa credeti cat de simple sunt prajituricile astea numite si mini -cocos ; dar nici nu va imaginati cat sunt de bune. Daca iubiti cocosul si deserturile preparate din el, nu ezitati sa incercati aceasta reteta. Este una din dulciurile favorite mancate inc asa soacrei mele si face parte din traditionalele deserturi portugheze pe baza de oua.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 200 gr nuca de cocos
  • 200 gr zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Delicii de nuca de cocos:

- Intr-un bol punem cocosul si zaharul . Trebuie sa fie cantitati egale .

- Puneti ouale intregi si cu mana incepeti sa incorporati toate ingredientele .

- Pregatiti forme de hartie mici de briose si cu mana formati bile marisoare, cat sa intre in forma.

- Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aprox 10 -15 minute. Trebuie sa fiti pe faza, sa lasati sa se rumeneasca usor la suprafata (sa nu se arda) dar sa nu se usuce prea tare. Astfel prajiturelele vor deveni mai cremoase si foarte bune.

- Sunt minunate alaturi de cafea sau cacao cu lapte .

 

RETETA IN IMAGINI

Delicii de nuca de cocos-0
Delicii de nuca de cocos-1
Delicii de nuca de cocos-2
Delicii de nuca de cocos-3
Delicii de nuca de cocos-4
Delicii de nuca de cocos-5
Delicii de nuca de cocos-6
Delicii de nuca de cocos-7
Delicii de nuca de cocos-8
Delicii de nuca de cocos-9
Delicii de nuca de cocos-10
Delicii de nuca de cocos-11

COMENTARII (21)

claudiaO 1

20.10.2014, 08:47

ce bun !!

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:37

Daaaa sunt mare amatoare de dulciuri cu cocos

anca_rm 1

22.10.2014, 15:19

super faina reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04