Chec multicolor

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2012 | 35457 vizualizari

 

......dupa cum stiti pe 21 am sarbatorit elenele, prilej pentru a face si eu ceva special pentru doamna mea draguta care imi este draga. De fapt amandoua am participat la realizarea acestui chec si am fost super bucuroase ca a iesit extraordinar de bun si gustos, dar am fost si foarte laudate pentru reusita. Reteta o am de la ancutaCH si vreau prin aceasta cale sa ii multumesc. Este foarte reusita.

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 checuri:
  • un ardei rosu,
  • un ardei galben,
  • un ardei verde,
  • un piept de pui mare,
  • 100 g kaizer,
  • 100 g masline negre,
  • 200 g ciuperci,
  • o legatura de ceapa verde,
  • 4 linguri de ulei,
  • 8 oua,
  • 2 cani de faina,
  • 250 g smantana,
  • 8 linguri de gris,
  • un praf de copt,
  • 100 g cascaval afumat
  • sare daca este nevoie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec multicolor:

Pentru inceput spalam pieptul de pui pe care il taiem cubulete si pe care il calim putin in ulei. Separat curatam ceapa si o tocam marunt si o calim in uleiul in care am calit pieptul si l-am scos intr-un vas. Separat spalam ciupercile si le taiem marunt, le calim si pe ele pana se inmoaie. Dupa ce s-au calit acestea le scoatem intr-un castron peste care adaugam ardeii pe care i-am spalat si curatat si apoi i-am taiat cuburi. Am taiat  kaizerul si maslinele cubulete si le-am pus impreuna cu celelalte.    

Ccat s-au racit cele calite m-am ocupat de oua, pe care le-am batut spuma. Am adaugat smantana amestecata cu gris si apoi am adaugat si faina pe care am amestecat-o cu praful de copt. In compozitia obtinuta am adaugat amestecul de legume, care sincer sa va spun emana un miros super de placut de iti venea sa mananci crud nu alta. Am amestecat pana s-a omogenizat toata compozitia si la final am adaugat cascavalul afumat pe care l-am dat pe razatoarea mare si am ametecat din nou.      

Am uns 2 tavi de unica folosina de aluminiu cu ulei si am tapetat cu faina si am asezat compozitia in tavi. Am dat la cuptor 45 de mintue, dupa care le-am scos si le-am lasat sa se raceasca in tavi pana la momentul servirii.

Se servesc cu rosii si castraveti si este foarte consistent. Va spun sincer ca este extraordinar de bun si aspectos! Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec multicolor 163961
retete culinare - Chec multicolor 163962
retete culinare - Chec multicolor 163963
retete culinare - Chec multicolor 163964
retete culinare - Chec multicolor 163965
retete culinare - Chec multicolor 163966
retete culinare - Chec multicolor 163967
retete culinare - Chec multicolor 163968
retete culinare - Chec multicolor 163969
retete culinare - Chec multicolor 163970
retete culinare - Chec multicolor 163971
retete culinare - Chec multicolor 163972
retete culinare - Chec multicolor 163973
retete culinare - Chec multicolor 163974

COMENTARII (23)

ancutaCH 1

04.06.2012, 18:46

Ma bucur ca ti-a placut reteta mea si pot sa zic ca si tie ti-au iesit superbi! nota 10+ !Nu-i asa ca a placut la toata lumea! ...si Lamulti ani cu intarziere de sf.Constatin si Elena

iri_iri 1

04.06.2012, 22:46

multumesc,esti o draguta

reisnaor_2006 1

24.11.2014, 19:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: