Chec rapid

de Andreea Caroline in Dulciuri, 27 Sep 2014 | 2216 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Cleme :-* ... ea nu a pus praf de copt , nu am pus nici eu ...dar checul nu a crescut asa mult deci data viitoare voi pune si praf de copt :)
Intr-adevar un chec super rapid si super bun :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri cu zahar tos
  • un praf de sare
  • 4 linguri cu apa
  • 4 linguri cu ulei
  • 5 linguri cu faina alba tip '00'
  • 1 lingura nesquick
  • zahar pudra ( pentru pudrat )
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec rapid:

Separam albusurile de galbenusuri . 

Cu ajutorul unui mixer , la viteza maxima, mixam albusurile cu un putina sare pana ce devin o spuma tare . 

Separat mixam galbenusuriel cu zaharul pana ce devin de culoare deschisa .

Adaugam apoi apa,uleiul si mixam in continuare. 

Adaugam faina alba si albusurile spuma si amestecam cu grija de jos in sus .

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam 3\4 din compozitie . 

Restul compozitiei o amestecam usor cu nesquick si turnam in tava . 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute . 

Pudram cu zahar pudra ,feliem si servim .

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec rapid 343806
retete culinare - Chec rapid 343807
retete culinare - Chec rapid 343808
retete culinare - Chec rapid 343809
retete culinare - Chec rapid 343810
retete culinare - Chec rapid 343811
retete culinare - Chec rapid 343812
retete culinare - Chec rapid 343813
retete culinare - Chec rapid 343814
retete culinare - Chec rapid 343815
retete culinare - Chec rapid 343816
retete culinare - Chec rapid 343817
retete culinare - Chec rapid 343818

COMENTARII (30)

Rux 1

28.09.2014, 00:20

Supeeer chec

Andreea Caroline 1

28.09.2014, 10:09

Cristina

Andreea Caroline 1

28.09.2014, 10:10

Rux

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21