Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Separam albusurile de galbenusuri,apoi mixam albusurile cu 150 gr zahar si un praf de sare, ca pentru bezele.
Separat mixam si galbenusurile cu 150 gr zahar pana se fac precum o crema,apoi adaugam treptat laptele caldut si uleiul .Adaugam apoi faina si praful de copt,amestecam si la sfarsit incorporam bezeaua.
Compozitia obtinuta o impartimin 2:
o parte o amestecam cu zaharul vanilat si cealalta o amestecam cu cacao.
Luam tava care ne place,o ungem si tapetam cu faina si ne apucam sa creem efectul "zebra":
cu 1 polonic luam din compozitia alba si o punem la centrul tavii si cu alt polonic luam din cea cu cacao si o punem in centrul celei albe si tot asa pana terminam ambele compozitii.
Dam la cuptorul incins la 180° timp de 40-45 de minute(valabil testul cu scobitoarea),apoi lasam 10 minute in cuptorul stins.
1
se poate folosi o lingura in locul polonicului,dar se pierde mai mult timp asa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult