Cheese Truffles - Bile de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 4600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g crema de branza,
  • 120 g branza sarata rasa fin,
  • 1 lingurita parmezan ras,
  • 1 lingurita hrean cu smantana,
  • 2 linguri smantana,
  • ceapa verde tocata (doar miezul alb),
  • sare,
  • piper.
  • Pentru topping:
  • ingredientele enumerate sunt optionale, fiecare va folosi ce ii place si ce are prin frigider sau camara:
  • boia de ardei dulce,
  • patrunjel tocat,
  • sunca taiata cubulete foarte mici si prajita,
  • cubulete de somon afumat,
  • masline tocate,
  • seminte de mac sau de susan ,
  • cuburi de ardei kapia,
  • frunze verzi de la ceapa,
  • pentru copiii cubulete de morcov fiert sau cascaval ras.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Truffles - Bile de branza:

Punem toate ingredientele intr-un vas si le amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Acoperim crema cu o folie de plastic si o dam la rece pentru o ora, dar o putem lasa si peste noapte. Formam mingiute pe care le vom rula prin patrunjel tocat, boia de ardei dulce, sunca prajita, bucatele de somon, masline tocate, seminte de mac – totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.

Pofta buna!

 

COMENTARII (15)

Lau 1

25.04.2011, 21:22

Rux 1

25.04.2011, 21:56

Excelente!!!!

Panacris 1

30.12.2012, 11:48

Super faine, in plan ptr revelion!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21