Pai nici nu trebuie sa creasca prea mult. Reteta originala era chiar fara praf de copt, eu am adaugat dar nu e obligatoriu. Spune-mi te rog cum se numeste prajitura pe care ai vazut-o la Miha sa vad si eu reteta. Mersi!
arata super dar sincer eu habar nu am ce e ricotta si nici nu stiu daca o gasesc de cumparat.adica so gasi, in mod sigur dar in supermarketuri de astea de tot randul eu nu cred ca o gasesc asa cu una cu doua, nu se paote inlocui cu altceva.
Incercati sa nu mai folositi esenta de vanilie, ci extract de vanilie.
Esenta este un compus 100% chimic care reproduce gustul vaniliei, extractul este un produs 100% natural.
E o mica diferenta care face insa toti banii.
In loc sa bagati un amestec de 15-18-20 de E-uri, bagati ceva sanatos.
m-am uitat si eu dupa el (tot de la tine am aflat parca ai mai scris undeva) dar nu l-am gasit pe raftul cu dulciuri/esente, etc de unde as mai putea sa-l cumpar , unde se gaseste asa ceva ca in supermarket nu am vazut...