Cheesecake cu ciocolata alba

de ela in Dulciuri, 6 Mar 2010 | 2839 vizualizari

 

un desert execelent pentru cafea sau se poate servi cu un vin dulce,LACRIMA LUI OVIDIU

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt topit,
  • 300 gr biscuiti cu glazura de ciocolata
  • 2 plicuri gelatina alba,
  • 100 gr ciocolata alba,
  • 300 gr branza mascarpone
  • 100 gr zahar tos,
  • 2 oua,
  • 400 gr frisca lichida,
  • cacaoa pentru pudrat,
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata alba:

Topiti untul,zdrobiti biscuitii si amestecati bine pentru omogenizare.Ungeti un vas cu fund detasabil cu ulei si rasturnati biscuiti,tasati bine cu mana.Puneti la rece.Pregatiti gelatina dupa instructiunile de pe plic si lasati sa se raceasca.Topiti ciocolatala bain-marie si lasati sa se raceasca putin.Frecati branza galbenusurile cu zaharul tos si adaugati branza,amestecand bine.Adaugati ciocolata topita si gelatina racita treptat,amestecand.Bateti frisca si incorporati-o in compozitia de mai sus.Mixati albusurile cu un praf de sare si adaugati in crema.Turnati amestecul peste blatul de biscuiti,niveland.Lasati la frigider cateva ore.Scoateti cheesecake-ul din tava si presarati din abundenta cu cacaoa

 

TIPS-URI

1

cand adaugati gelatina in branza asigurati-va ca gelatina s-a racit bine,atunci cand ciocolata se intareste blatul devine tare asa ca e bine sa scoateti cheesecake-ul din frigider cu 30minute inainte de servire

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20824
retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20825
retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20826
retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20827
retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20828
retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20831
retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20832
retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20985
retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20990
retete culinare - Cheesecake cu ciocolata alba 20991

COMENTARII (13)

Rocsi 1

07.03.2010, 13:25

buna

rivka 1

11.03.2010, 19:26

vad ca ai pus intre timp felia pe site, cum arata mmmmm cred ca e foarte bun!

ela 1

11.03.2010, 19:29

Rivka ai cam disparut in ultimele zile...asa greu iti merge netul?ma bucur ca ti-ai amintit de feliepana sa fac poza a ramas doar coltul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI