Cheesecake cu fructe de padure

de GeorgiG in Prajituri, 7 Sep 2016 | 814 vizualizari

 

M-am indragostit iremediabil de cheesecake.

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti simpli
  • 150 g unt
  • 700 g branza de vaci
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 150 g smantana 20% grasime
  • 6 oua
  • 160 g zahar pudra
  • un plic praf budinca de vanilie
  • 500 g fructe de padure
  • 150-200 g zahar
  • un plic Tort Gelee rosu de la Dr Oetker
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure:

Maruntim biscuitii.Topim untul.Amestecam untul topit cu biscuitii.Distribuim amestecul intr-o tava presand usor.Introducem la rece.

Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul maxand in continuare. Separat amestecam branza cu smantana, zaharul vanilat si galbenusurile.Adaugam si praful de budinca de vanilie omogenizand bine. Peste aceasta compozitie adaugam albusurile spuma, Amestecam usor.

Turnam compozitia de branza peste biscuiti in tava si introducem in cuptorul incins.Coacem pana se rumeste usor si mijlocul nu mai este moale.

Lasam sa se raceasca. Punem pe foc fructele congelate impreuna cu zaharul. Lasam sa dea cateva clocote, apoi adaugam plicul de Tort Gelee rosu. Amestecam bine,apoi luam vasul de pe foc. Dupa ce s-au racit distribuim fructele peste cheesecake.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu fructe de padure-0
Cheesecake cu fructe de padure-1
Cheesecake cu fructe de padure-2
Cheesecake cu fructe de padure-3
Cheesecake cu fructe de padure-4
Cheesecake cu fructe de padure-5
Cheesecake cu fructe de padure-6
Cheesecake cu fructe de padure-7
Cheesecake cu fructe de padure-8

COMENTARII (17)

GeorgiG 1

09.09.2016, 21:40

Si eu Rocsi !

Camelya 1

10.09.2016, 10:46

Arata minunat acest cheesecake.

GeorgiG 1

18.11.2016, 12:50

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41