Cheesecake cu pere

de _Alina_ in Prajituri, 30 Oct 2013 | 3035 vizualizari

 

Nu stiu daca v-am mai zis cat de mult ador prajiturile cu branza. :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 100 g biscuiti simpli
  • 30 g ulei de palmier
  • 2 lg lapte
  • +
  • 1100 g branza proaspata de vaci
  • 180 g zahar tos
  • 4 oua mici
  • 2 lgt scortisoara
  • 1/2 lgt sare
  • 4 pere mari - untoasa de bosc (600 g )
  • Decor
  • 200 g smantana frisca
  • 1 lgt zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu pere:

1. Preincalzim cuptorul la 180°C.

2. Macinam biscuitii si ii amestecam cu uleiul de palmier si cu laptele, apoi punem totul intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.

3. Intr-un vas mixam branza cu ouale, zaharul, scortisoara si sarea pana cand compozitia capata o consistenta fina.

4. Curatam pere de coaja si samburi si le taiem cuburi.

5. Punem 1/4 din compozitie in tava, peste biscuiti. In compozitia ramasa punem perele, omogenizam cu o lingura si turnam totul in tava si introducem in cuptor pentru 50-60 min.

6. Dupa ce s-a copt o lasam la racit la temperatura camerei.

7. Mixam frisca lichida cu zaharul pana capata volum si consistenta, apoi ornam cheesecake-ul dupa preferinta.  

 S-aveti pofta!

 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune o cantitate mai mare de biscuiti pentru a forma baza.

2

In locul biscuitilor obisnuiti puteti folosi biscuiti digestivi.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake cu pere 273316
retete culinare - Cheesecake cu pere 273318
retete culinare - Cheesecake cu pere 273319
retete culinare - Cheesecake cu pere 273320
retete culinare - Cheesecake cu pere 273321
retete culinare - Cheesecake cu pere 273322

COMENTARII (29)

Ligia Bxl 1

30.10.2013, 22:24

vaiii ce bine arata

Lia_ 1

31.10.2013, 07:27

chiar reactia asta am avut-o

diana_k 1

31.10.2013, 08:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55