Cheesecake cu sos de capsuni

de Oana in Prajituri, 17 Sep 2010 | 3371 vizualizari

 

Fin, gustos, rafinat, un desert rapid!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g biscuiti
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 150 g unt
  • Umplutura:
  • 500 g branza grasa de vaci
  • 250 g smantana lichida
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de rom
  • Glazura:
  • sos de capsuni sau gem/dulceata de capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu sos de capsuni:

Biscuitii se sfarama la robot, se amesteca cu zaharul, cacao si untul topit si racit. Se amesteca si se toarna compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili, se preseaza bine cu lingura sau cu mana.

Pentru umplutura, se amesteca in vasul de la robot toate ingredientele, pana se obtine o compozitie cremoasa. Se toarna peste blatul de biscuiti si se coace la foc mic pana se rumeneste usor deasupra. Se lasa apoi la racit, se indeparteaza inelul si se pune la frigider cel putin o ora. Se unge cheesecake-ul cu sosul de capsuni, se poate decora cu frisca si capsuni proaspete.

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu sos de capsuni-0
Cheesecake cu sos de capsuni-1
Cheesecake cu sos de capsuni-2
Cheesecake cu sos de capsuni-3
Cheesecake cu sos de capsuni-4
Cheesecake cu sos de capsuni-5
Cheesecake cu sos de capsuni-6
Cheesecake cu sos de capsuni-7
Cheesecake cu sos de capsuni-8

COMENTARII (28)

ramo_cata 1

19.09.2010, 22:35

f buna

Oana 1

24.09.2010, 21:12

Ma bucur mult Ramo!

Cris2711 1

27.02.2011, 14:01

rafinat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04