Cheesecake cu vanilie si mure

de mimmi in Dulciuri, 18 Sep 2011 | 2888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti digestivi
  • 150 g unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 g branza
  • esenta de vanilie (va recomand esenta de la coseli)
  • mure
  • 1 lingurita gelatina
  • 2-3 linguri zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu vanilie si mure:

Dam biscuitii prin robotul de bucatarie,ii amestecam cu untul topit. Intindeti uniform biscuitii intr-o tava (pe hartie de copt sau celofan),dati tava la frigider pana pregatim crema. Mixam frisca,daugam branza si le mixam impreuna. Inmuiem gelatina in putina apa rece,dupa care o punem pe baie de aburi sa se topaeasca,o adaugam peste frisca impreuna cu zaharul si esenta de vanilie dupa gust.

Intindem 1/2 din crema peste blatul de biscuiti,asezam murele si intindem peste restul de crema.

Ornam cu mure si dam tava la frigider pentru cca 4 ore

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu vanilie si mure-0
Cheesecake cu vanilie si mure-1
Cheesecake cu vanilie si mure-2
Cheesecake cu vanilie si mure-3
Cheesecake cu vanilie si mure-4

COMENTARII (20)

Rux 1

19.09.2011, 22:46

Imi place mult

jolygina 1

20.09.2011, 10:30

arata foarte bine

Lau 1

07.10.2011, 17:05

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04