Cheesecake cu zmeura

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 21 Mar 2013 | 2085 vizualizari

 

Reteta pe care o scriu e de la o prietena de-a mea Iza, la fel si poza tot de ea e facuta :X Sper ca o sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 120 g biscuiti petit beurre sau biscuiti digestivi
  • 500 g mascarpone (crema de branza)
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g zmeura proaspata sau congelata
  • 70 g unt
  • 1 cutie de frisca lichida (200 ml)
  • 1 plic gelatina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Sfaramam bicuitii, iar untul il topim. Facem un blat din bicuitii sfaramati si untul topit, apoi il asezam intr-o tava rotunda.

Branza mascarpone o frecam bine cu zaharul pudra si apoi cu frisca pe care am batut-o. Punem crema in tava peste blatul de biscuiti. Dam tava la cuptor la foc mediu pana se incheaga branza.

Spalam zmeura si o scurgem bine, apoi o punem peste tarta. Gelatina se topeste in sucul lasat de la zmeura la foc redus, dupa ce se leaga se lasa putin la racit dupa care se toarna peste tarta.Tarta se da la rece timp de 5 ore.

Pentru ornament s-a folosit frunza de menta si felii de banane.

Pofta buna!

 

COMENTARII (18)

sebirizescu 1

22.03.2013, 01:25

CookieMonster 1

22.03.2013, 08:58

vreu vreau vreau

Lau 1

22.03.2013, 20:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41