Cheesecake spiralat cu ciocolata si visine

de RuxyRux in Prajituri, 14 Iun 2013 | 3871 vizualizari

 

Nici nu va pot descrie gustul minunat al acestei combinatii delicioase......merita probata...si apoi veti vedea ca se cere repetata :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza dulce cremoasa( mie imi place mult Pilos de la Liddl)
  • 300 gr smantana groasa
  • 250 gr de zahar
  • vanilie( din belsug)
  • 3 oua
  • 150 gr unt
  • 170 gr ciocolata( de calitate)
  • 3/4 kg visine curatate de samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake spiralat cu ciocolata si visine:

By Ruxy :)

Amestecam branza dulce cu smantana, vanilia, zaharul si ouale pe rand( eu am folosit un tel).

Untul l-am topit impreuna cu ciocolata, am lasat putin la racit.

Am pus hartie de copt in tava( forma rotunda cu unel culinar).

In forma am pus compozitia de branza. Am facut straturile spiralate adaugand ciocolata topita. Asezam si visinele.

Coacem pentru 40 de minute la 180 de grade.

Scoatem prajitura si o lasam la racit. Daca se aduna grasime deasupra o scoatem cu o lingura si o aruncam( depinde cat este de gras untul). Eu am intors-o pe un platou.

O servim pudrata cu zahar( cand e rece) sau simpla...e o nebunie delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake spiralat cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si ciocolata, bicolora