Chifle cu sunca presata, oua si cascaval

de Moni_alex in Sandvisuri, 20 Feb 2016 | 699 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle sau mini baghete
  • 2 felii de sunca presata
  • 2 oua
  • 2 felii de cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu sunca presata, oua si cascaval:

Se taie capacul de la baghete sau chifle cat de sus posibil. 

Se scobeste miezul cat mai mult pentru a avea loc sunca si oul.

Se pune cate o feliuta de sunca presata.

Oul se sparge intr-o ceasca si se toarna cu grija in chifla peste feliuta de sunca.

Se condimenteaza dupa gust iar deasupra se aseaza fasiute de cascaval.

Se pun baghetele sau chiflele in cuptorul preincalzit, la functia grill la 150° pentru 15 minute. Se verifica consistenta oului pe parcurs. Daca doriti ca oul sa fie mai moale, lasati mai putin la cuptor.

Le am servit cu rosii prunisoare, ardei rosu si gulie.

 

TIPS-URI

1

Am folosit si capacelele la cuptor

2

Peste gulii am pus putin sos de rodii

RETETA IN IMAGINI

Chifle cu sunca presata, oua si cascaval-0
Chifle cu sunca presata, oua si cascaval-1
Chifle cu sunca presata, oua si cascaval-2
Chifle cu sunca presata, oua si cascaval-3
Chifle cu sunca presata, oua si cascaval-4
Chifle cu sunca presata, oua si cascaval-5
Chifle cu sunca presata, oua si cascaval-6

COMENTARII (13)

Catalina L 1

20.02.2016, 21:07

Moni_alex 1

20.02.2016, 21:21

Multumesc!

Gherca Daniela 1

21.02.2016, 18:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04