Chifle umplute

de brunetica in Mancare copii, 15 Noi 2011 | 3136 vizualizari

 

Nu stiam ce sa le fac la copii si imediat mi-a venit sa incerc niste chifle umplute. Si au iesit delicioase . Reteta eu am personalizato aproape toata si a iesit mai buna decat originala.

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle
  • 4 oua
  • 3 crenvusti
  • 3 felii de branza topita
  • 50 g. branza parmezan
  • unt cat nuca
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Am facut o  omleta din  oua, cu 30 g. branza parmezan si am adaugat sare.

Fiecarei chifle i-am  taiat un capac, i-am scos miezul, am  inmuiat chiflele in lapte, le-am umplut cu un strat de omleta, unul de branza topita,crenvusti, iar branza topita si la urma omleta apoi am pus capacul chiflei.

Am uns o tava cu unt am asezat chiflele si am dat la cuptor incalzit pentru 20 minunte.

Am  scos chiflele si am presarat branzica parmezan.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Chifle umplute-0
Chifle umplute-1
Chifle umplute-2
Chifle umplute-3

COMENTARII (17)

Cris2711 1

18.11.2011, 01:03

mama ca le-am ratat,deliciu pur

brunetica 1

19.11.2011, 11:32

Multumesc Criss , chiar ca sant bune

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:51

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20