Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Foarte bune cu piure de cartofi.
Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.
Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata.
Mararul se toaca marunt.
Intr-un castron se amesteca ingredientele cu cele 2 oua.
Se pune vegeta si piper dupa gust.
Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.
Cu mainile udate se formeaza chiftelele.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.
La jumatatea timpului se intorc pe partea cealalta.
Cand sunt rumenite frumos se scot.
Intr-o cratita se pune uleiul, rosiile pasate, pasta de tomate, un pic de apa si se fierbe 5 minute.
Se pune otetul, foile de dafin, vegeta, piper, cateii de usturoi sfaramati si se mai fierbe 5 minute.
Se adauga chiftelele scoase din cuptor si se mai fierb 10-15 minute.
Se potriveste de sare si este gata.
Se serveste cu piure de cartofi.
Pofta Buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult